Freeman – Bare Foot

IMAG0622

Onze arme voeten, in de winter de hele dag opgesloten in dikke sokken in warme gevoerde schoenen. Aan het einde van de dag is het dan ook heerlijk om deze producten van Freeman van de BareFoot lijn te gebruiken. De heel & callus balm en de cooling foot mist heb ik bij de Tuinen gekocht. Beide in de geur pruim en peperpunt, beetje zoetig maar ook fris door de pepermunt. Freeman staat op de lijst van Leaping Bunny en dus Cruelty Free!

Heelandcallusbalm

Mijn voeten hadden het flink te verduren gehad. Ineens was het erg koud weer en ik had toen dunne schoenen en sokken aan. Die avond besloot ik gelijk mijn heel & callus balm te gebruiken. Na een lekkere warme douche smeerde ik deze lekker ruikende balm op m’n voeten. Het trok gelukkig snel in, anders krijg je allemaal van die vlekken op de vloer. De ochtend erna merkte ik gelijk dat m’n voeten een stuk zachter waren. Nu heb ik gelukkig niet veel last van eelt en houd ik dat regelmatig bij. Mijn voeten blij, ik blij!

Tip! Zijn je voeten echt toe aan een oppepper, smeer het er lekker dik op. Trek je sokken voorzichtig erover heen aan en ga ermee slapen!

coolingfootmist

De cooling foot mist was ik het meest over te spreken. Je kent het wel als je echt van die zere kuiten en voeten hebt. Je benen voelen dan heel zwaar aan en je wilt geen stap meer verzetten. Dat was het moment dat ik dacht, het is nu tijd deze uit te proberen. Ik heb er mijn voeten en benen mee ingesprayd en uitgesmeerd. Daarna ben ik op bed gaan liggen, je krijgt een soort tintelend gevoel heel apart. Ik, vaak heel sceptisch, merkte echt dat dit mij goed deed. Mijn benen waren een stuk minder zwaar en ik wilde wel weer een stap verzetten.

Tip! Wanneer je ook zo’n zwaar benen momentje hebt, neem rustig de tijd, smeer een lekkere creme of deze heerlijke bodymist op je benen en ga eventjes liggen. Heerlijk ontspannend!

Enige nadeel van deze twee producten van de BareFoot lijn: veel parfum, kleurstoffen en een lange ingrediƫnten lijst.

This entry was posted in Beauty, Dierproefvrij and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>