DIY heaven: Craftgawker.com

craftgawker

Houd jij ook van DIY tutorials? Op zoek naar handige opbergmogelijkheden voor je sieraden of iets orgineels voor in huis. Ik altijd wel, plus ik vind het heerlijk om te priegelen aan een werkje en ben helemaal blij als het gelukt is. Ben jij ook een DIY-er? Dan kan je je hart ophalen bij craftgawker. Klik op de bovenstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Ik denk stiekem dat niet DIY-ers hier zelfs de kriebels van krijgen!

homemadeumbrella

Dit is nu ook weer zo’n supertof idee, je eigen paraplu hoe gaaf! Er wordt aangegeven dat je een projecter nodig hebt, maar stencils kan je natuurlijk ook gebruiken of uit de losse pols! Alle afbeeldingen hebben een link zodat je gelijk naar de tutorial kan gaan!

glowinthejar

Hoe tof is het om deze in je woonkamer of slaapkamer te hebben met deze donkere dagen?!

Deze tutorial heb ik al gevolgd en ik heb mijn eigen glow in the jar! Ik had via e-bay glow in the dark pigment (poeder) gekocht. Ik kan het hierdoor mixen met vernis (als het niet heel zichtbaar moet zijn) of gewone verf. Helaas heb ik nog geen goede foto kunnen nemen van mijn glow in the jar, zodra ik die heb zal hij zeker te zien zijn!

25homemadebeauty

Zelf scubjes, maskers of zeep maken vind ik helemaal geweldig! Zeker als je het makkelijke zelf kan maken met producten die je toch al in huis hebt. Zo’n heerlijk spa momentje waar je heerlijk kan van genieten in eigen huis!

flowerpins

Toen ik deze zag was ik op slag verliefd! Deze moet ik en zal ik gaan maken. Ik heb er alleen niet echt een tutorial bij gevonden dus zal dit een wat op de langer termijn project worden.

Wat vinden jullie van Craftgawker? Zijn jullie daar ook veel te vinden of heb jullie een andere website?

This entry was posted in DIY and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>