Loving shoes!

Schoenen, I love it! Pumps, laarzen, sneakers of gympen. Schoenen kan je er nooit genoeg hebben! Gelukkig ben ik niet zo veeleisend dat ik hele dure schoenen koop. Ik koop liever
wat goedkopere schoenen en dan kan ik ook meer kopen. Het komt zelden voor dat ik zo gehecht ben aan een schoen dat ik deze weer wil.

Zo was ik afgelopen donderdag bij de Schoenenreus, meestal slaag ik er niet. Dit keer kwam ik een leuke groene plateaupump tegen. Zie onderstaande foto!

Schoenenreuspump

Bron: Schoenenreus.nl


Ik ging eigenlijk voor een plateaupump die ik bij de Van Haren online had gezien. Ik had gekeken in welke Van Haren winkel deze pump nog te krijgen was. In de winkel hadden ze toen ik er was deze schoen niet meer. Achteraf was ik daar niet zo rouwig om, ik zag hem in een andere maat staan en vond de pump in het echt tegenvallen.

Bron: vanharen.nl

Bron: vanharen.nl

Ik was dus heel blij dat ik bij de Schoenenreus deze donkergroene plateaupump voor maar €7,50 tegenkwam! Het staat heel leuk onder een donkerblauwe broek en toevallig had ik nog een tuniek liggen in dezelfde kleur liggen!

Mijn schoenenliefde is (voor even) weer bekoeld.

This entry was posted in Shoes <3 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>