Welkom!

Welkom op deze blog!

Hou je van dieren, creatief bezig zijn, leuke handige tips en benieuwd naar beauty. Dan ben je hier helemaal op het juiste adres! Maar je vraagt je dan natuurlijk af wat ik ga posten of waar ik het dan over ga hebben?! Om je niet in het ongewisse te laten zal ik je een idee geven.

Ik ben gek op dieren, als huisdier dan en dan vooral op het kleine grut, de knaagdieren en konijnen. (wat dan mijn lieveling is merken jullie vast wel later)

Nu ben ik al een tijdje bezig me te verdiepen in (beauty) producten zonder teveel troep erin en niet geheel onbelangrijk, niet getest op dieren! (ook niet de ingrediƫnten zelf en ook niet door een tussenbedrijf!) Nu blijkt dat als je je niet heel erg inleest zo makkelijk te zijn en denk je een goed product te kopen wat toch eigenlijk niet dierproefvrij is :-(

Om toch een het ander duidelijk te krijgen met betrekking tot dierproefvrij zal hier ook nog wat uitgebreider onder de aandacht worden gebracht.

Verder ben ik graag creatief bezig, maak ik hangmatjes voor mijn lievelingetjes thuis, maak ik zelf lippenbalsem of een scrub. Dan maakt het gebruik ervan of zien dat het wordt gesloopt leuker dan wanneer je iets koopt!

Ik hoop dat dit een beetje een idee geeft wat je kunt verwachten!

Enjoy!

This entry was posted in Algemeen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>