The Body Shop – Olive Soap

IMAG0653Als je de The Body Shop inloopt ruik je altijd heerlijke geuren. Nu zijn die lekkere geuren wel fijn, maar aan de andere kant kan parfum ook irriterend werken. Na lang wikken en wegen, ik zocht zeep/douchegel, kocht ik een Olive Soap. Ik ben fan van zeepstukken of blokken want vaak zijn deze milder voor mijn huid en kan ik het vaak prima gebruiken om me te scheren zonder dat ik irritatie krijg. De vraag is natuurlijk is deze zeep van de The Body Shop ook fijn en zou ik hem opnieuw kopen?
De zeep heeft een niet al te sterke geur wat ik zelf fijn vind. Net zoals met de meeste blokken zeep heb ik na het douchen een zachte huid! Ik had het idee dat mijn huid iets zachter was dan met een normaal stuk zeep. De zeep ging er wel heel snel doorheen want mijn vriend gebruikte hem ook veelvuldig. Hij vind stukken zeep nu eigenlijk ook fijner! Fijn is dat ik geen scheerirritatie heb wanneer ik deze zeep gebruik.
IMAG0644Voor de The Body Shop vond ik het wel jammer hoe het verpakt zat. Namelijk een krakende plastic verpakking, ik vind het vaak fijner als het in een kartonnen doosje zit. Met een kartonnen doosje kan je vaak van tevoren even ruiken wat de geur is, door het plastic ging dat wat lastig.

Verder is de zeep erg zacht en heb ik het idee dat hij er daardoor er harder doorheen ging. Dit komt omdat olijfzeep vaak zachter is. Ikzelf vind dit minder prettig want dan krijg je ook zo’n slijmerig laagje eromheen.
IMAG0654Zoals de foto hierboven zie je dat hij al een paar butsen heeft, niet heel erg maar daardoor merk je wel dat hij zacht is.

Of ik de zeep opnieuw zou kopen? Ondanks dat hij heel hard is gegaan, vriend en de zachtheid van de zeep, denk ik niet dat ik hem nog een keer zal kopen. Je betaalt 3 euro voor de Olive Soap en voor die prijs vind ik hem niet fijn genoeg vergeleken met eerdere zepen die ik heb gehad.

This entry was posted in Beauty, Dierproefvrij. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>