Simpele dingen, regenboog

Soms kan ik eenvoudig genieten van wat er om me heen te zien is. Een mooi uitzicht, mooie regenbogen of een mooie natuuromgeving. Soms kan ik me ook verwonderen over de dagelijkse interactie van mensen onderling.

Laatst had ik zo’n moment, ik zat in de auto en zag twee regenbogen, heel helder! Je ziet ook dat de andere, lichtere regenboog de kleuren precies andersom zitten! Dit maakt mijn dag gelijk helemaal goed!

IMAG0323

This entry was posted in Algemeen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>