Superdrug Simply Pure gezichtslijn

Simply Pure gezichtslijn

Naar rondstruinen in De Tuinen of in de Ecowinkel voor merken met “the Leaping Bunny” schuifelde ik nu de Trekpleister binnen. M’n hart sloeg even over, want ze hadden Superdrug in de schappen staan! Al gauw stond ik met 5 producten in m’n handen maar om een beetje op het budget te blijven letten heb ik uiteindelijk 3 producten gekocht, namelijk:

  • Simply Pure cleansing face mask
  • Simply Pure SPF 15 face cream
  • Simply Pure refreshing toner

Zie hier het Leaping Bunny logo!

Simply Pure Leaping Bunny

Superdrug Simply Pure refreshing toner

Simply Pure refreshing toner

De Simply Pure toner is voor een gevoelige huid en die heb ik in zekere mate ook. Zeker als ik toners gebruik!

Wat fijn is aan deze toner is dat hij parfum vrij is! Voor degene die allergisch zijn voor parabenen, yay hij is parabenenvrij!

Van de meeste toners krijg ik een trekkende droge huid maar deze toner heeft daar helemaal geen last van! Verder doet hij zijn werk erg goed! Zelfs na een dagje make-uploos haalt hij alle vuiligheid met gemak van m’n gezicht. Verder zit er ook geen alcohol in deze toner. Een aanrader wat mij betreft!

Prijs: 2 à 3 euro

Superdrug Simply Pure cleansing face mask

Simply Pure cleansing face maskHet Simply Pure gezichtsmasker is een snel drogende kleimasker. Net zoals de toner is het kleimasker zonder parfum en parabenen.

Ikzelf heb nogal last van grove poriën en van een onzuivere huid en ik merk vaak dat kleimaskers erg fijn zijn voor m’n gezicht. Wel merk moet ik als ik dit masker heb gebruikt een crème gebruiken. Jaja, bij de crème komen we zometeen. Hij geeft een trekkerig gevoel na gebruik, dit is ook de reden waarom ik het zelf maar 1 keer per week gebruik. Verder vind ik net zoals de andere producten van Simply Pure, ondanks dat het parfumvrij is, lekker ruiken.

Prijs: 2 à 3 euro

Hieronder zie je hoe de Simply Pure cleansing face mask uitsmeert en binnen 2 minuten was hij bij mij al vrij droog!

Simply Pure cleansing face mask

Simply pure cleansing face mask

Simply Pure SPF 15 face cream

Simply Pure SPF 15 face creamDe Simply Pure SPF 15 face cream is ideaal voor de droge huid. Zeker wanneer de zon fel is en ik mijn gezicht aan het einde van de dag schoonmaak is het fijn deze crème te gebruiken. Helaas heb ik dan niet zoveel aan de SPF 15.

Voor overdag gebruik ik hem niet altijd omdat ik een gecombineerde huid heb en de T-zone van m’n gezicht dit net iets teveel van het goede vind.

Wanneer je een vrij droge huid hebt van je zelf, dan is hij echt fijn! Zeker met de zon die weer doorkomt is het fijne crème omdat hij SPF 15 heeft. Net als eigenlijk de hele lijn van Simply Pure is het zonder parfum en parabenen.

Prijs: 3 à 4 euro

Hieronder heb ik de creme op m’n hand direct uit de tube, daarna heb ik het lichtjes uitgesmeert. Je hebt vrij weinig nodig voor je gezicht. De eerste keer kwam er bij mij veel uit, ter grootte van een kikkererwt, uit en ik had veel te veel!Simply Pure SPF 15 face cream

Simply Pure SPF 15 face creamIk ben heel blij dat ze nu bij de Trekpleister Superdrug verkopen, wat mij betreft mogen ze veel, heel veel meer van dit merk gaan verkopen! Nu zag ik bij de Tea Tree lijn van Superdrug dat daar geen Leaping Bunny logo op stond. Nu las ik op de website van de Leaping Bunny dat het niet betekend dat het er niet bij hoort. Het kost nu eenmaal veel geld om de verpakkingen te veranderen en het wordt blijkbaar niet allemaal tegelijk veranderd!

Heb jij al een product van Superdrug geprobeerd? Zo ja, een aanrader? Zo niet wat wil je echt nog een keer testen?

This entry was posted in Beauty, Dierproefvrij and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>