Iherb.com – shop dierproefvrij online

IMG_0013Inmiddels alweer een tijdje geleden bestelde ik bij Iherb.com. Ze hebben echt heel veel keuze uit dierproefvrije merken. Speciaal heb ik dierproefvrije merken van de Leaping Bunny lijst die op Iherb te koop zijn uitgezocht! Je vindt ze hier.

Ik plaatste mijn bestelling eind december en het kwam halverwege februari 2013 bij mij thuis. Het is wel jammer dat je zo lang moet wachten op een pakketje en je kon het pakketje ook niet volgen. Ik betaalde ook nog eens btw, maar dat was iets van 3 euro. Het rare vond ik dat het volgens Iherb met DHL zou gaan maar ik moest naast mijn btw ook ongeveer 13 euro inklaringskosten aan TNT betalen. De douanekosten had ik wel verwacht alleen de inklaringskosten waren voor mij nieuw. Het was inmiddels zo’n tijd geleden dat ik iets besteld had buiten Europa dat boven het importbedrag lag.

Zien wat ik besteld heb?

IMG_0016IMG_0017barefruit
Gevriesdroogde frambozen, lekker voor door de yoghurt en mijn ratten mogen ze nu en dan ook mee snoepen! Er is verder niets aan toegevoegd, ik heb ook de achterkant gefotografeerd voor de nieuwsgierige onder ons.

Het rode zakje is gedroogde appelchips met kaneel! Deze heb ik dezelfde avond nog geproefd en ik vond ze erg lekker! Wat ik wel een nadeel vond is dat ik veel kruim had.

yummyearth
Snoepjes! Dit zijn snoepjes met vitamine C, het zijn eigenlijk een soort zuurtjes. Normaal gesproken doe ik niet zo lang moet snoepjes maar ik ben er zuinig mee geweest. Ze waren namelijk erg lekker, ook hier zit niet veel “troep” in.

petshampoo
Dierenschampoo, dit is wel handig om te hebben. Het is vrij mild en ik heb eens eerder gehad dat een dier zo vies was dat ik hem heb moeten wassen, want met water ging het er toen niet uit. Ik verwacht het niet veel te gaan gebruiken maar ik heb het wel in huis staan. Dit is ook dierproefvrij volgens de Leaping Bunny lijst.

deo2deo
Deodorant van Nature’s Gate in de geur Autumn Breeze. Hij ruikt echt naar Autumn Breeze, naar de herfst. Het is een soort gelachtige stick deodorant.

nutribioticconditioner
Een conditioner van NutriBiotic, voor je haar is het. In deze conditioner zitten geen siliconen waar ik erg blij mee ben en hij ruikt heerlijk! Hij ruikt een beetje kruidig met een lekkere lavendelgeur!

hugonaturalsmist
Hartje voor vanille! Hugo Naturals essential mist in de geur vanille & sweet orange. Ik heb deze als eerst opengemaakt om te ruiken en natuurlijk op te sprayen. Hij ruikt heerlijk en je kan hem gebruiken als hair mist of als body mist.

Jasonnatural
Jason Natural first aid soothing gel en moisturizing gel. De first aid gebruik ik voor als ik geirriteerde huid heb of uitslag. Ik kan verklappen, bij mij helpt het echt, het kalmeert namelijk mijn huid. Moisturizing gel gebruik ik na het gebruiken van Alba Botanical acnedote scrub. Het voelt heel raar aan op je gezicht, het lijkt alsof je gezicht trekt maar dit gaat na 10 minuutjes weg en voelt mijn huid weer lekker zacht aan.

acnedoteacnedote2
Hier ben ik heel erg blij mee en niet alleen ik! Alba Botanica acne dote scrub, hierin zit salicylzuur in. Salicylzuur is een exfoliant en kan bijdragen aan: collageen productie,
het verminderen van pigmentvlekken, het voorkomen van verstoppingen van de talgklieren ( puistjes krijgen zo minder kans) en vocht vasthouden. Tevens zit in de invisble treatment gel ook salicylzuur. Voor meer informatie kan je kijken op de website van Jetske Ultee.

liplip2
Tot slot, een lipbalsem van desert essence die erg lekker smeert en niet er heel snel vanaf gaat. Kiss my face shimmer in de kleur ruby, Crazy Rumours lipcolour in de kleur HibisKiss, Bee Naturals lip gloss en Elemental Herbs met de kleur bed rocks waar ook SPF inzit. Ik laat nog zien hoe de kleuren uitpakken omdat ze erg verschillen kwa intensiteit en transparantie.

Zo, dit had ik allemaal geshopt bij Iherb, er is echt heel veel te verkrijgen wat op te Leaping Bunny lijst staat. Mocht je er ook willen bestellen klik dan hier, je krijgt dan $5 korting op je eerste bestelling. Mocht je meer dan $40 uitgeven krijg je zelfs $10 korting op je bestelling.

Ondanks de vele vertraging en kosten zou ik er nog een keer bestellen maar dan voor een lager bedrag zodat ik geen inklaringskosten hoef te betalen.

This entry was posted in Beauty, Dierproefvrij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>