DIY Glow in the Jar

Mijn Glow in the Jar ein-de-lijk op de foto. Ik had een tijdje geleden al aangegeven wanneer ik een goede foto kon maken, ik deze online zou zetten.

Gewapend met mijn camera, een statief, een strijkplank, een fleecedeken en mijn natuurlijk Glow in the Jar maakte ik de “fotoset” ready. Glow in the Jar onder het licht vandaan gehaald, licht in de kamer uit gedaan. Toen moest ik in het donker weer m’n weg naar de camera en strijkplank vinden. Ik zie in het donker al heel veel, not! Met veel plezier, pijn en moeite, engelengeduld en gepriegel hier de foto’s.

Klik hier voor het artikel plus een korte beschrijving hoe ik het gemaakt heb.

glowinthejar

glowinthejar3

This entry was posted in DIY and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>