RatRations – soft food

Soft food? Ja zachte voeding, dit voer kan je bijvoorbeeld gebruiken wanneer je rat oud, ziek of wat verzwakt is. Nu had ik dit al bij mijn vorige bestelling besteld omdat ik een rat heb die al 3+ jaar is en deze niet zo snel meer eet zoals de andere ratten. Helaas is ze ook de snelste niet meer en heeft ze aan een achterpootje een verlamming. Wat haar overigens niet weerhoudt om te klimmen of in het loopwiel te rennen.

Enfin, nu ze niet zo snel meer eet en ik een gecastreerde heer (ookwel meneer papzak)  erin heb zitten en nog een aantal andere ratten die erg van lekker eten houden voer ik mijn oude rat 1 keer per week bij met zacht voedsel van RatRations.

Hieronder een video van mijn rat die ervan zit te smullen, klik op read more om te lezen waar je het kan bestellen, hoe je het klaar moet maken en wat erin zit!


Je kan de mix bestellen op RatRations. Hieronder vind je de beschrijving hoe je het papje moet maken en wat erin zit. Dit komt van de website van Ratrations.

Deze mix is bedoeld om te mengen met water en zodoende een zacht papje te creëren voor zieke of oude ratten. Het is een complete voeding en kan, indien nodig, droog voer volledig vervangen.

Gebruik: Doe 1 eetlepel zacht voer in een schaaltje. Doe daar 2 eetlepels heet water bij en laat het afkoelen. Dit geeft een redelijk stevig papje, wat voldoende is voor 1 rat. Om het nog zachter te maken, kunt u meer water toevoegen. Supplementen zoals DailyRat3 of visolie kunt u toevoegen voor u het papje aan de rat geeft.

Analyse: 13.2% eiwitten, 5.7% vetten.

Ingrediënten:

Eivoer, Bulgurtarwe, boekweitvlokken, rijstvlokken, gierstvlokken, quinoavlokken, couscous, knoflook,  zeewierpoeder, gemengde groenten, hennepzaden, lijnzaad, sesamzaad en paardenbloembladeren.

This entry was posted in Dieren! and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>