Lipcolors/shimmer swatch

lipcolor lipcolor2

De zon is aan het schijnen, eindelijk krijg je het lentegevoel! Met deze vrolijke lipcolors en lipshimmer kom je helemaal in de stemming! Je hebt ze vast al voorbij zien komen in mijn Iherb bestelling. Ik heb een swatch op mijn arm gedaan zodat jullie een indruk hebben hoe de kleuren zijn.

websiteswatchVan links naar rechts: Red Rocks van Elemental Herbs, Ruby (shimmer) van Kiss my Face en HibisKiss van Crazy Rumors.

Red Rocks van Elemental Herbs vind ik een beetje op een matte/droge lipstick of lipkleur lijken. Hij smudged wel erg snel helaas, dus afdrukken op je glas, eten etc. Hij is wel erg mooi!

Ruby (shimmer) van Kiss my Face is een shimmer die een subtiel tintje, met een shimmer geeft. Deze heeft ook een pepermunt smaak, geur waardoor je lippen lichtjes gaan tintelen!

HibisKiss van Crazy Rumors zit een beetje tussen de vorige 2 producten in. Hij heeft een mooie shimmer maar is ook wat meer gepigmenteerd. Deze heeft ook een geurtje, iets zoets wat ik niet thuis kan brengen. Het staat helaas ook niet op de ingrediƫntenlijst vermeld.

Ik vind het alledrie fijne producten met elk z’n voor en z’n tegens. Red Rocks zal ik dus meer gebruiken als ik echt ergens heenga en Ruby meer voor dagelijks gebruik om net iets meer op mijn lippen te hebben dan alleen een lippenbalsem.

Deze 3 merken staan allemaal op de Leaping Bunny lijst en zijn te koop bijĀ Iherb

This entry was posted in Beauty, Dierproefvrij and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>